Stokke otroška posteljica + Vzmetnica Sleepi MINI V3 | White

-37% Na zalogi Stokke otroška posteljica + Vzmetnica Sleepi MINI V3 | White

Komplet zajema: posteljico Sleepi Mini V3 in pripadajočo vzmetnico Stokke Mini V3.

Ste se kdaj vprašali, kako je biti dojenček? V nasprotju z videzom dojenček ne živi samo od igre - pred njim je veliko znanosti. Za njegovo rast je pomembno, da zadovolji osnovne potrebe, kot so prehrana, menjava plenic, bližina in spanje.

Medtem, ko lahko za večino teh točk poskrbimo na intuitiven način, je pri dojenčkovem spanju nekoliko drugače. Pri malčkovem zdravem spanju je rutina zelo pomembna.  Tisti starš, ki bo zanjo poskrbel že v prvih mesecih otrokovega življenja, bo uspešen, rezultat pa bo spočit dojenček.

Stokke Sleepi Mini V3 je otroška posteljica s prilagodljivim dizajnom . V tej "zibelka" izvedbi je namenjena otrokom od rojstva do 6. meseca, z dodatki pa jo boste lahko preoblikovali v posteljico za starejšega otroka, ki se bo uporabljala do 5. leta starosti, ali celo v JUNIOR varianti do 10. leta.

Prednosti so številne - začenši s skandinavskim dizajnom in možnostjo premikanja z otroško posteljico po celotnem stanovanju ali hiši.


Stokke Sleepi Mini V3 je zasnovan za najboljše spanje vašega dojenčka.


Značilnosti

Popoln prostor za spanje

Blagovna znamka Stokke ponuja veliko dodatkov za otroško posteljico Sleepi Mini V3, ki so na voljo ločeno - eden izmed njih je vzmetnica . Z nakupom vzmetnice Stokke boste svojemu malčku zagotovili osnovni in res edini nujni element varne otroške posteljice.

Vzmetnica Stokke Sleepi Mini V3 je dovolj trda, da vašemu otroku zagotovi zdrav spanec. Še več, ima posebno strukturo, ki prepušča zrak.

Mehki robovi

Za varnost vašega otroka, zaradi česar je Stokke Sleepi Mini V3 dobro mesto tudi za vadbo obračanja iz hrbta na trebuh – in obratno.

Raste z otrokom

Ta čudovita posteljica lahko ostane z vašim dojenčkom dlje - s pomočjo dodatnih podaljškov (na voljo posebej) lahko zibelko spremenite v posteljico za večjega dojenčka , ki jo lahko uporabljate do 5. leta starosti, v Junior izvedbi tud do 10. leta. Višina vzmetnice je nastavljiva v štirih korakih , tako da lahko sčasoma posteljico prilagodimo otroku, da je vedno varna.

Enostavno premikanje

Ogrodje posteljice je nameščeno na vrtljivih kolesih, ki vam bodo omogočila premikanje posteljice po celotnem stanovanju.

Če vaš dojenček po prebujanju težko zaspi, ga lahko nežno zazibate. Širina Stokke Sleepi Mini V3 je le 67 cm, tako, da se bo zlahka zapeljala skozi vrata večine stanovanj.

Specifikacija

Dimenzije izdelka

82 x 67 x 87 cm

Teža

16,4 kg

Uporaba

0-6 mesecev ali več

Največja teža uporabnika

120 kg

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

-10% na VSE | Dodaten popust

Ob naročilu vpiši kodo XMAS10 za 10% popust na VSE!

  • Ogledov: 14
  • Šifra izdelka: Stokke Sleepi MINI V3 | White
  • Dobavni rok: Na zalogi
  • 629.90€
  • 399.90€
  • Brez DDV: 327.79€

Oznake: Stokke otroška posteljica, postelja