EKO Grizalo Rakun

NOVO Na zalogi EKO Grizalo Rakun

Vsi izdelki so izdelani iz naravnega ekološkega javorjevega lesa, ki so super brušeni in obdelani. Zahvaljujoč temu so lesena grizala popolnoma varna za dojenčke.

Uporaba je priporočljiva od tretjega meseca starosti, ko se dojenčki začnejo učiti prijemati stvari. Ekološka lesena grizala s podobami živalskih likov, bodo zagotovo všeč najmlajšim.

Omeniti velja njihovo ergonomsko obliko, ki je primerna za vse malčke. Njihova velikost in teža sta prilagojena motoričnim sposobnostim vaših otrok.

Grizala so antibakterijska, enostavna za čiščenje in vizualno privlačna, kar je tudi njihova prednost. EKO Grizala so zelo dobra ideja, kot darilo za dojenčka.


Eko Grizalo:

  • mere: 9 x 9,5 x 1 cm

  • za otroke stare 0+Ekološka in ​​100% naravna, popolnoma uravnotežena in prilagojena otrokovi anatomiji - vsi ti izrazi odlično opisujejo lesena grizala.

Približno pri treh mesecih se vaš otrok nauči novih veščin. Nauči se loviti predmete, jih prijeti in dati v usta. Tako spozna svet. Zato je tako pomembno, da izberemo ustrezne igrače.

Grizalo je izdelano iz javorjevega lesa, je lahko in udobno za dojenčkovo drobno ročico.

EKO Grizalo je pravilno brušeno in posušeno, zato ne nabrekne in ne vpije sline. Les je edinstven material - bakterije se na njegovi površini ne razmnožijo in se v nekaj urah nevtralizirajo, kar je še posebej pomembna značilnost otroških izdelkov. Dviganje in prijemanje je enostavno zaradi posebej oblikovanih oblik in ni le odlična zabava, temveč tudi odlično usmeri koordinacijo rok-oči, ki podpira otrokov gibalni razvoj.

Tudi zobje so sestavni del vsakega dojenčka. Grizalo oblaži otekle, srbeče dlesni in pomaga izstopiti prvim zobkom.

Plus ... prav čudovita so! Enostavno jih je očistiti s čistilnimi tekočinami za otroške igrače, v primeru izsušenja pa oprano grizalo preprosto podrgnite z jedilnim oljem in pustite, da se posuši.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Plačilo na obroke

100% vrednosti nakupa do 24 mesecev. Možnost odobritve tudi v primeru minimalne plače.

  • Ogledov: 6
  • Blagovna znamka: Jukki
  • Šifra izdelka: EKO Grizalo Rakun
  • Dobavni rok: Na zalogi
  • 14.90€
  • Brez DDV: 12.21€

Oznake: Grizala, Eko grizala