Skiro Kidz Motion Synergy ORANGE

-12% Na zalogi Skiro Kidz Motion Synergy ORANGE

Skiro Kidz Motion SYNERGY je edinstven model, zasnovan za starejše otroke in mladostnike.

Izdelan je zelo natančno in kakovostno, saj je eden redkih skirojev na tržišču, ki je prekrit s cinkom! Cink se za zaščito pred korozijo uporablja že več kot 150 let, v primerjavi z drugimi načini antikorozijske zaščite pa ga odlikuje predvsem mnogo večja odpornost proti mehanskim obremenitvam in veliko daljša življenjska doba.


Za izvajanje vragolij s skirojem je trak stojišča okrepljen s poliamidom, medtem, ko so preostali elementi izdelani iz trpežnega aluminija.

Otroci bodo navdušeni nad pravljičnim videzom, medtem, ko odrasli cenijo kakovost in trdnost konstrukcije.

Za največje udobje in nemoteno vožnjo je SYNERGY opremljen s trajnimi poliuretanskimi kolesi premera 120 in 100 mm in visoko kakovostnimi, profesionalnimi ležaji 608Z. Zato se skiro prilagodi vsaki situaciji ter vsakemu terenu!

Krmilo se na priročen način prilagodi višini uporabnika. Zahvaljujoč zelo preprostemu mehanizmu je zložljiv, zložiti vam ga bo uspelo vam bo uspelo v manj kot 10 sekundah.


Velika posebnost je dvojno zadnje kolo, tako je SYNERGY veliko bolj stabilen in zagotavlja učinkovito zaviranje tudi pri visoki hitrosti.


Izdelek ima vse potrebne certifikate, vključno s potrdilom EN 14619, ki določa pogoje za varnost športne opreme.

Kidz Motion Synergy  je idealen za sprehode, igranje z vrstniki ali kot sredstvo za prevoz v šolo oziroma vrtec. Idealen skuter - le od Kidz Motion!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

  • Ogledov: 2225
  • Blagovna znamka: Kinderkraft
  • Šifra izdelka: Synergy ORANGE
  • Dobavni rok: Na zalogi
  • 84.99€
  • 74.99€
  • Brez DDV: 61.47€

Oznake: skiro, skiroji, kidz motion,