Puzzle igralna podloga MataLU Yellow

NOVO 1-3 tedne Puzzle igralna podloga MataLU Yellow


Igralna podloga za vse malčke, ki začenjajo zanimati za svet okoli sebe. Podloga zagotavlja varno ter udobno zabavo ob igri na tleh.
Uporabljamo jo lahko tako doma, kot tudi na potovanju ali na vrtu. Igralna podloga je zaradi svoje debeline primerna za igro na tleh. Igralna podloga bo zagotovo izpolnila pričakovanja tudi najzahtevnejših staršev.

MataLU je idealna podloga za ležanje, igranje, plazenje in prve korake! MataLU vašemu malčku zagotavlja veliko zabave.

Zahvaljujoč največji debelini, ki je na voljo na trgu, ter s posebnim materialom MataLU ščit ivašega otroka pred padci in mu zagotavlja optimalno toplotno izolacijo. Veliko število elementov vam omogoča, da preprogo razporedite na večjo površino, da zagotovite odlično zabavo brez nepotrebne umazanije.Podloge so iz mehkih, neškodljivih snovi, primerne tudi za občutljivo kožo. Zahvaljujoč temu, jih lahko uporabljamo od prvih tednov dojenčkovega življenja.

Varnost vašega otroka je na prvem mestu! Zato je vredno poseči po preprogi s potrebnimi certifikati in iz materialov, ki nimajo negativnega vpliva na zdravje vašega otroka in vaše družine.

Vodotesna in enostavna za čiščenje! Podloga zagotavlja zaščito pred madeži pred tekočinami in hrano, tako da ostane na površini pene. Samo obrišite s krpo in zabava se vrača.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Plačilo na obroke

100% vrednosti nakupa do 24 mesecev. Možnost odobritve tudi v primeru minimalne plače.

  • Ogledov: 20
  • Blagovna znamka: 4K
  • Šifra izdelka: MataLU Yellow
  • Dobavni rok: 1-3 tedne
  • 49.90€
  • Brez DDV: 40.90€

Oznake: Igralna podloga, puzzle