Igralna podloga 4Smart

1-2 tedna Igralna podloga 4Smart

Kontrastna senzorska preproga 4SMART s 4 senzoričnimi conami, ki podpirajo otrokov razvoj in so namenjena otrokom od rojstva. V prvih mesecih svojega življenja dojenčki zaznavajo le kontrastne barve. Za spodbujanje otrokove domišljije in podporo njegovemu razvoju od prvega meseca življenja so ustvarili preprogo 4SMART s prozornimi, kontrastnimi barvami. 4SMART ima 4 cone, ki razvijajo vid, dotik, sluh in koncentracijo.
  1. cona razvija vid: sestavljena je iz kontrastnih barv - črne, bele in rdeče s poudarkom rumene barve. Ima pisane trakove, ki pritegnejo otrokovo pozornost in mu olajšajo razlikovanje barv.
  2. cona razvija sluh: šumenje in ropotanje elementov, ki otroka navadijo na različne zvoke. Otrok jih lahko prosto stisne in se jih dotakne.
  3. cona razvija dotik: vidni elementi z različnimi teksturami, zaradi katerih dojenček spodbuja občutek dotika in se uči novih tekstur in oblik.
  4. cona malčkom pomaga pri vadbi koncentracije: preproga ima posebno mesto za vstavljanje kontrastnih kart in ogledal. Ti elementi usmerjajo otrokovo pozornost in ga učijo, da se osredotoči na določeno dejavnost.Komplet vsebuje 2 trakova z ustreznim patentom, na katera lahko postavite in premaknete priložene igrače: 12 kognitivnih kartic 4SMART, viseče ogledalo, visečo ropotuljico, visečo šumečo igračo, senzorično žogo, plišasto igračo, pisane trakove in klopotce ter ogledalo, ki ga lahko postavljene za folije. Kartice so na obesku - na primer jih lahko pritrdite na voziček ali nahrbtnik. Poleg tega komplet vsebuje žogo. Zanimiv dizajn in slog ter večfunkcionalnost naredijo preprogo kot nalašč za vsakega otroka.


Funkcionalnost:

Preproga je namenjena najmlajšim, ki še ne prepoznajo barv in vidijo glavne kontraste. Zato so glavne barve preprog močne barve: črna, bela, rdeča in rumena dodatna oprema.

Ima 4 cone, ki se razvijajo:

vid: cona s kontrastnimi barvami. Preproga ima pisane trakove in barve, ki pritegnejo pozornost in lahko pritegnejo otrokov pogled,

sluh: šumenje in ropotanje elementov, ki pritegnejo otrokovo pozornost in otroka seznanijo z različnimi zvoki,

dotik: območje s štrlečimi elementi (trakovi in ​​kroglice) z različnimi teksturami, tako da se otrok lahko dotakne in spodbudi občutek dotika,

koncentracija: preproga ima posebno mesto za vstavljanje kontrastnih kartic in ogledal.
Komplet vsebuje številne senzorično spodbudne igrače: 12 kontrastnih kart, viseče ogledalo, visečo ropotuljico, visečo šumečo igračo, plišasto igračo, pisane trakove in klopotec ter ogledalo, ki ga lahko postavite za folija. Kartice lahko vzamete s seboj na sprehod - kartice 4SMART imajo poseben kavelj, s katerim jih lahko pritrdite na primer na voziček. V kompletu je velika žogica - spodbudila bo otrokovo domišljijo in mu prinesla veliko veselja. Zaradi zanimive oblike in sloga je popolna podloga za vsakega majhnega otroka. Izobraževalna podloga 4SMART je kot darilo popolna - večnamenska je, poleg tega pa ima tudi lepo embalažo. Je tudi praktično darilo: razvija otrokov čut, spodbuja domišljijo in bo otroku dolgo služil.
Udobje:


BabyGym ima nastavljive naramnice z udobnim patentom, viseče igrače pa se lahko prosto gibljejo in postavijo kamor koli. Podloga je lahka in enostavna za zvijanje (po ločitvi traku). Z lahkoto ga lahko vzamete s seboj na dopust! Umazanija ne bo problem - preprogo je zelo enostavno očistiti. Podlogo za preproge lahko operete ročno, druge igrače pa enostavno očistite s krpo.Varnost:


Senzorska preproga 4SMART ima dobro izolacijo. Podloga je primerna za otroke od rojstva-izpolnjuje standarde EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 za izobraževalne igrače in preproge. Je skrbno narejen - odlično sešit in dejstvo, da ni štrlečih, enostavno odstranljivih elementov, poveča varnost otroka.


Tehnični podatki:


Materiali:

Preproga: poliester

Igrače: poliester, plastika

Karte: papir

Dimenzije: 128 cm x 116 cm,

Višina od tal do traku 46,5 cm

Mere preproge z odprtimi stranicami: 126 x 112 cm

Mere preproge z zloženimi stranicami: 75 x 75 cm

Dimenzije kartice: 12 x 19 cm

Teža: 1,1 kg

Mere paketa / teža: 65 cm x 46 cm x 10 cm / 1,6 kg

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

-10% na VSE | Dodaten popust

Ob naročilu vpiši kodo XMAS10 za 10% popust na VSE!

  • Ogledov: 709
  • Blagovna znamka: Kinderkraft
  • Šifra izdelka: 4Smart
  • Dobavni rok: 1-2 tedna
  • 89.89€
  • Brez DDV: 73.68€

Oznake: Igralna podloga